Abra VD säger att Bitcoin skulle kunna splittra $ 250 000 i år, men större kryptokorrigering kan vara runt hörnet

22. Februar 2021

VD för den digitala betalningsplattformen Abra säger att Bitcoin kan bryta 250 000 dollar före årets slut, men han tror också att kryptomarknaderna är försenade för en sund korrigering.

I ett nytt avsnitt av Vad Bitcoin

I ett nytt avsnitt av Vad Bitcoin gjorde med Peter McCormack säger Bill Barhydt att han letar efter potentiellt motstånd på $ 60 000-nivån innan en massiv BTC-korrigering följer.

„Om jag tittar på tebladet har vi inte haft en 30% tillbakadragning sedan vi gick ner till 30 000 dollar när vi först fick upp till 44 000 dollar, 43 000 dollar, vad det än var, så det beror på oss. Om jag var tvungen att gissa, skulle jag säga om du tittar på den uppåtgående lutningen som vi har gått sedan december, beroende på hur snabbt vi kommer dit, om det är i februari, skulle vi kunna toppa strax under $ 60.000 och sedan lätt falla 30 % och det skulle faktiskt avveckla gummibandet för att förmodligen gå till $ 85.000 till $ 90.000.

Det skulle förmodligen ta oss fram till augusti, som om du tittar på lager att flöda (S2F), sägs det i princip att det är runt den tid det ska hända och det är kusligt, jag menar att det verkligen är kusligt hur noggrann den modellen har varit. ”

Trots att Barhydt är kortvarig baiss på Bitcoin

Trots att Barhydt är kortvarig baiss på Crypto Engine, förutspår han att den största kryptotillgången har mer uppåtriktad potential, men dess bullmarknadstopp kan alla bero på att stora företag antas.

”Det som är intressant är att när du når den tidsramen för augusti när du börjar närma dig 100 000 dollar, skiljer sig PlanB: s två modeller. Eftersom han har den ena modellen, den ursprungliga beståndet att flöda som säger att vi är på $ 100.000 i 24 månader i princip. Och sedan har han sin cross-asset-modell som i grunden talar om nästa fas som säger, ‚Hej, vi får upp till $ 250.000 i år …‘

I december förra året, när jag gick vidare, tror jag, din show och jag pratade med [Anthony Pompliano] och andra, sa jag i grunden att jag tror att Bitcoin kommer att uppgå till $ 100.000 i slutet av 2021. Jag tycker fortfarande att det är rätt men jag tror att om vi får en massa andra Fortune 500-företag som gör meddelanden som Tesla, kommer det att pressa upp detta till en kvarts miljon mycket snabbt. ”