Bitcoin stiger nå nærmere $ 42.000 og slår sine egne tidligere poster

10. Januar 2021

Til tross for gevinsten og den kontinuerlige økningen i prisen på Bitcoin, forventer mange kritikere en potensiell utbrudd av denne „boblen“.

Bitcoin (BTC) har fortsatt å glede investorer ettersom det har steget forbi prismerket på 41.000 dollar, en ny heltid og å slå sine egne tidligere rekorder

I henhold til CoinMarketCap er en Bitcoin Profit nå verdt så mye som $ 41.934 i skrivende stund og representerer en gevinst på over 8,7% det siste døgnet.

Bitcoin fortsetter å glede sine eiere, så vel som nye investorer, ettersom de åpenbare prisgevinster er synonymt med fortjeneste, spesielt for de som har tatt en posisjon med mynten på et tidligere tidspunkt. Rallyet i 2020 ble hovedsakelig tilskrevet at toppinstitusjoner over hele verden kjøpte opp mynten, mens den nåværende pågående rallyen ble tilskrevet en økning i oppkjøpet av detaljinvestorer som frykter å gå glipp av dette nåværende bull run.

Til tross for gevinsten og den kontinuerlige økningen i prisen på Bitcoin, forventer mange kritikere en potensiell utbrudd av veksten de merker som en boble. Forventningen om en priskorreksjon har imidlertid ikke avskrekket de nye investorene eller har ført til at de gamle har solgt sine påløpte gevinster, et grep som raskt kan spore profetiene fra disse kritikerne.

Virkningen av detaljinvestorer på Bitcoin-prisoverføring til nye poster

Utvilsomt er hoveddelen av BTC i omløp for tiden innenfor kassen til mindre enn 5% av investorene som har tatt stilling i Bitcoin. Mens et flertall av de 5% inkluderer institusjonelle adoptere og de svært velstående individuelle investorene, viser data fra detaljhandelfokuserte kryptokursutvekslinger at detaljinvestorer bidro til å betydelig skyve Bitcoin-prisen utover referanseverdien på $ 41.000

De Revolut app rapporterte at den registrerte rundt 300 000 nye kryptokurrencykunder de siste 30 dagene da bitcoin testet nye og høyere prisnivåer, og eToro bemerket at den hadde 61% flere unike bitcoinholdere 4. januar enn den gjorde et år tidligere, og 49% mer unike innehavere av eter, en annen virtuell valuta i henhold til en rapport fra CNBC.

Med markedet overfylt, mener analytikere selv om det er en priskorreksjon på dette tidspunktet, er den generelle trenden med bitcoin bullish.

„Det vil være volatilitet, noe som er naturlig etter gevinsten vi har sett, men den langsiktige trenden er tydelig,“ Simon Peters, markedsanalytiker ved eToro, fortalte CNBC. „Crypto flytter inn i mainstream, og flere og flere investorer legger til eksponering.“

Men i påvente av at denne volatiliteten vil presse Bitcoin-prisen under den nåværende støtten som er satt til $ 41.000, forventer kryptosfæren hvor høyt dette bull run vil gå.