Tre (3) vanlige, men lønnsomme kryptohandelsstrategierBitcoin-futures

8. Juli 2020

Handel er kanskje en av de mest utførte aktivitetene i cryptocurrency-bransjen. Det første newbie gjør ved å bli med på kryptområdet, er sannsynligvis å kjøpe Bitcoin Evolution eller en eller to altcoins.

Kryptohandel kan være ekstremt lønnsomt på grunn av antall handelsmuligheter som finnes hver dag. Kryptokursvalutas volatilitet er i motsetning til noe annet marked, og det begeistrer handelsmenn.

Imidlertid innebærer å handle cryptocurrency også tapsføring ettersom handelsmenn kan bli rekt på kortest mulig tid

Derfor er det å ha en handelsstrategi et viktig skritt for å bli en vellykket handelsmann i kryptomarkedet eller ethvert marked i seg selv. Her er tre vanlige kryptohandelsstrategier som du kan bruke for å maksimere fortjenesten din på kryptomarkedet.

Fundamental analyse er en handelsstrategi som har sine røtter i de tradisjonelle aksjemarkedene. Ideen med grunnleggende analyse er for en næringsdrivende å identifisere undervurderte selskaper som bruker beregninger som:

Ved å bruke disse beregningene kan en næringsdrivende bestemme om et selskap for øyeblikket blir undervurdert av det bredere markedet. Hvis dette er tilfelle, vil en næringsdrivende ofte ta en lang posisjon til å dra nytte av all prisoppgang som oppstår når markedet innser verdien av aksjen.

Nå kan ikke beregningene overføres i sammenheng med cryptocurrency trading fordi digitale eiendeler som Bitcoin og Ether (ETH) ikke er selskaper, og heller ikke genererer kontantstrøm.

Når kryptomarkedet modnes, ser vi fremveksten av kryptospesifikke beregninger som kan brukes til å bestemme om en digital eiendel er undervurdert, for eksempel:

Dette er ikke en uttømmende liste, og vi vil sannsynligvis se flere beregninger som blir brukt ettersom kryptohandel blir en mer utført aktivitet

Swing trading er en nyttig strategi å ha i verktøybeltet, spesielt når du handler i kryptomarkedet. Dette er, som allerede nevnt, kryptomarkedet er ekstremt ustabilt på en daglig basis. Det er ikke uhørt for cryptocurrencies som Bitcoin å svinge med over 30% oppover og nedover i løpet av noen få timer.

Se også: DeFi On Fire! Balancer Governance Token BAL får 235% + bare 15 timer etter lansering

Med svingelhandel kan den næringsdrivende utnytte disse ville svingningene og generere betydelig avkastning. Denne kryptohandelsstrategien er avhengig av at den næringsdrivende kan nøyaktig sette tid i markedet, ettersom den næringsdrivende må trenge å kunne ringe når en sving oppover eller nedover potensielt kan oppstå.

Dette er ganske utfordrende gitt markedets ustabile natur. En næringsdrivende kan være mottakelig for å bli stoppet opp eller oppleve en forfalskning. Til tross for dette, men med tilstrekkelig læring, er det ikke umulig. Gjennomføring av effektiv swing-handel gjøres også best ved hjelp av et automatisert oppsett for en bedre oppføring. Vi har også sett bruken av automatisert handel i form av kryptobots eller signalgrupper (f.eks. Bitcoin-signaler ) være nyttig i utførelsen av swing trading-strategien.

Sannsynligvis den mest åpenbare handelsstrategien som kan brukes i kryptomarkedet er arbitrage trading. Denne strategien innebærer ganske enkelt å kjøpe digitale eiendeler som Bitcoin til en lavere pris på en børs, for eksempel Coinbase, og deretter selge den til en høyere pris på en annen børs, for eksempel Binance.

Årsaken til at dette er mulig, er at det ofte er slik at cryptocurrencies som Bitcoin vil handle til forskjellige priser på forskjellige kryptobørser, noe som betyr at du kan tjene på prisforskjellen. Arbitrage-handel er avhengig av hastighet, da disse prisforskjellene raskt kan bli erodert.